2 februari, 2022

Wilander bland änder och hockeyspelare

Av JanneHbom

Säsongspremiär för FREDAGSFRALLAN

Veckans gäst i FREDAGSFRALLAN är Anders Wilander, Tranås numera pensionerade kommunalråd. Egentligen borde han ju nu njuta sitt otium, mat änder, spela boule och skriva en och annan insändare om att ”det var bättre förr”. Men i stället kliver karln in som ordförande i hockeylaget HV-71. Och det dessutom i en turbulent tid då elitlaget åker ut ur SHL. Vad är det som driver Anders? Det ska vi försöka ta reda på. Det lär blir ett samtal om ledarskap, politik och idrott eller om allt det andra.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 4 februari kl 7.’

Du vet väl att alla tidigare avsnitt av FREDAGSFRALLAN finns på Spotify. Lyssna när du vill 😊

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.