14 maj, 2014

UF-vinnarna i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

uf_forvarandra_600

[2014-05-14] De vann pris som årets bästa UF-företag i Jönköpings län. Nu väntar riksfinalen i Stockholm. Gäster i veckans FREDAGSFRALLAN är UF-företagarna Evelina Golander, Gustav Frank, Lova Lundin, Majken Gustafson och Stina Holmesson från UF-företaget För Varandra UF. Fem ungdomar som i UF-företaget skriver, producerar och säljer sina egna barnböcker. Barnböcker som dessutom inte viker för de svåra frågorna, Det bli ett samtal om entreprenörskap, samarbete och målbilder. Säkert också prat om hur man hanterar motgångar och glädjen över att lyckas. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 16 maj.

Programmet sänds i radion FREDAG 16/5 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 18/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Blogg100 
#Blogg100 är en utmaning som går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad.
Här kan du läsa mer om utmaningen Det här var blogginlägg 75 av 100.

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand:
(Lite brusigt den här gången men hoppas du står ut med det)