1 februari, 2018

Tranås 100 år i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Nu är det knappt ett år kvar till jubileumsåret. Den 1 januari 2019 är det på dagen 100 år sedan Tranås fick sina stadsprivilegier. Det kommer säkert bli ett år fyllt med en massa 100-årskalas. Men redan med start nu kommer vi i FREDAGSFRALLAN följa förberedelsearbetet i ett antal program fram till 2019. Första gäst i studion är Per Ulfsbo, ordförande i Kommunfullmäktige i Tranås och en välkänd Tranås-profil, företagare och kulturpersonlighet. Det blir ett samtal om jubileum och jubileumsböcker men också prat om Tranås då och nu och kanske en och annan skröna. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 2 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 2/2 kl 07:00 (Repris söndag 4/2 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned i efterhand: