24 januari, 2018

Kissfeber i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Säsongspremiär av FREDAGSFRALLAN och lönehelg. Kan det bli bättre? Absolut, varför inte krydda hela anrättningen med Erik Hellquist och dessutom med Kiss musik. Veckans gäst Erik som till vardags arbetar som professionell fotograf. Men han är också, minst sagt, ett hard core fan till hårdrocksbandet Kiss. Följ med Erik och många, många andra fans på the Kiss Kruise 2017.  En resa med ett kryssningsfartyget  som lämnade hamnen i New Orleans i början på november för att under fem dagar ge passagerarna alla chanser att digga Kiss, andas Kiss och hänga med bandmedlemmarna i Kiss. Galet, är bara förnamnet. Efternamnet är rock’n’roll och allt kretsar som sagt runt Kiss. Vi låter Erik berätta och lyssnar på Kiss musik.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 26 januari. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 26/1 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 28/1 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned i efterhand: