9 april, 2014

Tillväxtarena Industri
i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

 fredagsfrallan_industri_600

[LINNEFORS 2014-04-09] Efter några års frammangling är det äntligen premiär för ett helt nytt starta-eget koncept för industrin. I veckans FREDAGSFRALLAN nu på fredag den 11 april gästas vi av Carina Drätting Nordstrand som arbetar som projektledare för Tillväxtarena IndustriTranås United. Tillväxtarena Industri är ett pilotprojekt som möjliggjorts genom ett unikt samarbete mellan IF/Metall och Tranås kommun. Allt med syftet att stärka nyföretagandet inom industrin.

Det lär bli en hel del prat om entreprenörskap och nyföretagande. Men säkert ett och annat om både avknoppningar och generationsskiften. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 11 april.

Programmet sänds i radion FREDAG 11/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 13/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: