21 februari, 2019

Lundell i Nya FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Trivs du bäst i öppna landskap?  Du kanske tycker Norrköping det är en jävla stad? Eller så undrar du var 67 har tagit vägen nu? Då ska du definitivt lyssna på veckans Nya FREDAGSFRALLAN. Gäst i studion hos programledarparet Janne Holmbom och Johanna Lind är journalisten, tidningsmannen och inte minst Lundell-fanet Jan Justegård. Det här blir ett program helt och hållet fyllt med samtal om Ulf Lundells konstnärskap.

Vi pratar musiken, böckerna och kanske till och med måleriet. Men framför allt kommer Janne och Jan att göra sitt yttersta för att Johanna ska se ljuset och storheten i Österlens Hemingway och Stockholms svar på Bruce Springsteen. Eller… så blir det som vanligt snack om något helt annat.

Nya FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 22 februari. Du lyssnar antingen vi FM-bandet 97,8 eller via nätet www.hitzfm.nu – Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.