22 oktober, 2015

Kraften i Kraftverket i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_kraftverket_nypod_1000x450

Den här veckan fyller vi FREDAGSFRALLAN med sanslös energi. Gäst i studion är Lennart Fjellman, kulturarbetare och primus motor för Kraftverket i Tranås. Ett kulturhus fyllt med dans och musik och mycket annat. Det blir ett samtal om engagemang och drivkraft, om glädje och möten. Men säkert också prat om att tänka utanför boxen och bygga nytt. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 23 oktober klockan 7. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 23/10 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 25/10 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: