10 november, 2015

Outtröttliga rop på vargen

Av JanneHbom

sovvarg_1000x450

TISDAG MORGON – Med närmare 8 timmars oavbruten sömn går jag nästan som på moln. Jag vet faktiskt inte när det inträffade senast, men jag gläds. Drömlös och djup sömn dessutom.

Annars verkar allt vara som vanligt. Ord som kaos och kris, fara och olycka fyller snart var enda vrå av media. Det spelar ingen roll om det är media av den gamla typen eller det som förutspås bli det nya och allområdande i framtiden. De verkar alla ha samma instrument och väljer dessutom att spela samma entoniga ton. Jag är osäker på vad som är det egentliga syftet med dessa outtröttliga rop på vargen. En sak är i varje fall säker. Det ledet inte framåt. Utan, tvärtom, det utökar bara den blinda fläcken bland alla tänkta budskapsmottagare, Bland dig och mig. Vart tog hoppet vägen?

November är fantastisk. För ett par tre månader sedan var augusti min absolut favoritmånad. Sedan kom september och seglade upp som en absolut favorit. Knappt han den ta emot utmärkelsen så dundrade oktober in med full kraft och visade sig från sin allra bästa sida. Och nu november – värstingen bland svenska månader gör allt vad den kan för att framstå som i det närmaste en konfirmand. Go, girl!

Inte nog med det, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut har tagit fram en metod som fejkar fritering och som innebära att fetthalten i munkar minskar avsevärt. Helt nuts 🙂

I går kväll gick vi för första gången på scen med repetitionerna inför krogshowen KÄRRINGKVÄLLA – Ladies Night på Boxholmska – De var hög glädjefaktor per scenkvadratmeter. Det kommer bli inbjudande, fyllt med värme och givetvis fånigt – allt som behövs för en lyckad helkväll. Och det är ju oceaner av tid kvar. Premiär den 20 november!

Fick en skjorta av den förstfödda och en triss-vinst av Malan på Fars Dag. Men framförallt hjärtan och kärlek. Så visst finns det hopp!