30 oktober, 2014

Gilla – ny bok av Jan Holmbom

Av JanneHbom

gilla_o_janne2

[2014-10-30] Jag har precis haft boksläpp för min senaste bok GILLA.  En bok om saknad och om lycka. Om närhet och avsked, möten och om trehundrasextiofem dagar.

Jag hade en längtan efter att den där stunden som är fick vara lite längre innan den blev till varit. Under ett år, trehundrasextiofem dagar, med ett fotografi per dag och en text därtill försökte jag stanna kvar i precis det ögonblicket innan jag på nytt lade i någon av alla växlar som leder till framtiden. Det skriver Jan Holmbom i sitt förspel till GILLA.

GILLA är en bilderbok utan bilder men med bilder eller en textbok med texter. En bok som inte slutar där på textsidan utan fortsätter ute på nätet. Där du som läsare kan vara en del av fortsättningen. Men bara om du vill.

Men egentligen är GILLA en bok om saknad och om lycka. Om närhet och avsked, möten och om trehundrasextiofem dagar.

LITE MER INFO:
JAN HOLMBOM är skådespelaren som av misstag utbildade sig till ingenjör och ekonom och blev företagare. Han anlitas ofta som föreläsare, inspiratör och estradör. Och som processledare, inte minst i värdegrunds- och förändringsarbete.

GILLA är Jan Holmboms tredje bok. Jan debuterade som författare 2011 med diktsamlingen FÖRSTA BREVET. Under förra året utkom den kritiker- och läsarrosade tankeboken SAMTAL PÅGÅR.

GILLA ges ut på Linnefors Förlag, ett östgötskt förlag med ambitionen att ha en utgivning av böcker och skrifter som lyfter fram drivna pennor och skapar oväntade möten. I vår utgivningsplan finns plats för både skön- och facklitteratur.

Bokens titel: Gilla ISBN: 978-91-979791-5-3 Förlag: Linnefors Förlag
För beställning av recensionsexemplar: info@linnefors.se
Första recensionsdag: Omgående
För mer information och kontakt med författaren:
Jan Holmbom tfn 07052-573 80 eller mail jho@linnefors.se

Författarfoton, omslag & aktuell information hittar du alltid i Pressrummet på www.linneforsforlag.se