25 september, 2013

FREDAGSFRALLAN – El & Eld

Av JanneHbom

[2013-09-27] Den här veckan är Klas Johansson gäst i FREDAGSFRALLAN. Klas är en välkänd eldsjäl i Boxholmsbygden. Han är elektrikern som söker spänning även utanför sitt arbete på Ovako. Med full energi och nyfikenhet jobbar han bl.a. med bygdens historia i krafttaget (passande namn dessutom), röjer sly på Östgötaleden för orienteringsklubbens räkning eller skriver artiklar och reportage i Länstidningen i Östergötland och mycket, mycket annat.

Men han är också mannen bakom de populära Söndagsturerna som lockat ut folk i vinterkylan under många år och blivit mer eller mindre något av en institution i våra trakter.

Det finns med andra ord en hel del att prata om med denne man. Det är bara att välja några av ämnena ovan. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg.

Programmet sänds i radion FREDAG 27/9 KL 07:00 (Repris SÖNDAG 29/9 kl 10:00)

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: