11 februari, 2021

En cementreprenör i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Efter 60 framgångsrika år och en kassako i produktionslinjen, skulle ledningen på Tranås Cementvarufabrik kunna vara nöjd och luta sig tillbaka. Men när mjuka värden, förädling och utveckling är drivkraften händer det hela tiden nya saker och företaget fortsätter att utvecklas positivt.

På fredag berättar Johan Nyman, vd, på Tranås Cementvarufabrik, hur han tillsammans med kompanjonerna Daniel Strand och Jenny Strand ser till att företaget hela tiden vinner ny mark – både bokstavligt och bildligt.

Välkomna att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 februari kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.