3 februari, 2021

CS:GO i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Nu på fredag blir det E-sport i FREDAGSFRALLAN. En av de sporter som växer allra snabbast över hela världen. Vi får träffa Felix Allmo och Markus Clarke två E-sportare som just nu går E-SPORT-utbildningen på Sommenbygdens folkhögskola.

Felix och Markus ska berätta mer om en spännande värld som mer än 191 miljoner människor agerar i eller dagligen. En sport som i Sverige idag har ungefär lika många organiserade spelare som det finns handbolls- eller hockeyspelare. Det blir säkert ett samtal om teambuilding, ledarskap samt lagkommunikation och mycket annat. Så håll hårt i konsolen och kontrollen för nu blir det åka av – rakt in i CS:GO.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 5 februari kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.