19 april, 2018

ByggMax i FREDAGSFALLAN

Av JanneHbom

Nästa fredag får Tranås en ny byggbutik. Det uppmärksammar vi redan ni i veckans FREDAGSFRALLAN.  Gäst i programmet är Crille Atting ny platschef på Byggmax som valt att etablera sig i Tranås. Byggmax har sedan starten 1993 etablerat sig i både i Sverige, Norge och Finland. Nu finns det ca 130 Byggmax-butiker fördelade på dessa tre länder. Och nu är det alltså turen kommen till Tranås.

Det blir ett samtal om gör-det-själv, snickerier och företagande. Men med tanke på Crilles bakgrund i musikal och teatervärlden blir det säkert också prat om både sång, skådespel och dans. Vem vet, vi kanske till och med slår en sula på parketten. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 23 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 20/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 22/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben