9 februari, 2024

Vintercykla i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Fredag den 9 februari är det vinterscyklandets dag. Det uppmärksammar vi givetvis i veckans FREDAGSFRALLAN. Vad är det som är tjusningen i att cykla på oplogade och ishala cykelvägar i ett mer eller mindre kompakt mörker, där kylan och förfrusna kinder och värkande tummar pockar på uppmärksamhet? Eller är det kanske tvärtom en frihetskänsla och en vetskap om att man inte bara stärker sin egen hälsa utan också bidrar till en lite bättre värld? Vi tar hjälp av Matilda Forsärla -året-runt-cyklist – för att räta ut alla frågetecken. Så pumpa däcken och ställ in radion på Hitz-FM, vi trampar igång 07:00.

Välkomna att lyssna!

FREDAGSFRALLAN – Live från studion i Tranås på fredagsmorgnarna med programledarna Janne Holmbom och Johanna Lind. En hel timme mellan 07:00 och 08:00 bjuds det på spaningar, upptåg och gäster.

Starta din morgon med FREDAGSFRALLAN på Radio Hitz-FM Sommenbygd så är du både förberedd och peppad att möta dagen, helgen och framtiden.
Så bor du nära ratta in 97,8 på FM-bandet. Bor du lite längre bort eller rent av på en annan kontinent lyssnar du lika lätt på FREDAGSFRALLAN via hitzfm.nu
Dessutom kan du lyssna igen på alla program i efterhand som podcast på Spotify.

Lyssna när du vill: