17 september, 2020

Världens barn i Boxholm i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan klappar våra hjärtan lite extra här i FREDAGSFRALLANs studio. Nämligen för Världens Barn, en riksinsamling till Radiohjälpen där pengarna går till projekt runt om i världen för att stärka barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Det är pengar som bevisligen gör nytta, som gör skillnad.

I studion får vi besök av en gammal FREDAGSFRALLAN-veteran, Marianne Holmbom, kanske mer känd för lyssnarna som morsan.

Jannes mamma Marianne, för det här blir ett rent släktkalas i studion, kommer att berätta om världens barn och Världens barn rent allmänt och speciellt om vad som planeras den här gången i Boxholm under vecka 40. Marianne har under många år varit Världens Barn-general i Boxholm och långt innan det arbetat för och med barn från jordens alla hörn – och nu är det alltså dags igen. Så skruva upp volymen och starta swish-appen för nu börjar insamlingen.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 18 september kl 7.

Välkommen att lyssna!

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.