9 september, 2020

Bokslut för kommunalrådet i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Gäst i FREDAGSFRALLAN den här veckan är Anders Wilander, moderat kommunalråd i Tranås. I fjorton år har hanvarit Tranås kommuns starke man. Men nu är det snart slut. Den sista september gör Anders sin sista arbetsdag i stadshuset.

Som kommunstyrelsens ordförande har Wilander lett politiken i både mot- och medgångar. Det blir säkert ett samtal om just det nu på fredag när han besöker oss i radiostudion. Men också en hel del prat om samarbete och framtidstro, om möjligheter och vad småländsk stolthet egentligen är.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 11 september kl 7.

Välkommen att lyssna!

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.