12 november, 2015

Tranås nya energikontor till FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_emeliee_poscast_1000x450

Den här veckan fyller vi på med ny energi i FREDAGSFRALLAN.Gäst i studion är Emelie Emanuelson, knappas ny i Tranås men ny på det nya jobbet på Energikontor Norra Småland.

 Filialen i Tranås är den första utanför Jönköping och Emelie kommer att arbeta tillsammans med kommunen och det lokala näringslivet med bl.a. energieffektivisering. Det blir ett samtal om engagemang och drivkraft. Om konsten att spara sig till ökad lönsamhet och att tänka nytt. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

 FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 13 november. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 13/11 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 15/11 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: