29 juni, 2013

Tack, nu börjar det…

Av JanneHbom

”Nu vänder vi blad” sa han knugen. Men jag väljer istället att säga ”Tack, nu börjar det” och förmodligen i en helt annan sinnesstämning än C-G när han ganska pressad fällde sin numera välciterade kommentar. Jag å andra sidan myser över att det som från början var ett litet projekt blev en spelare som tillsammans med många andra faktiskt påverkade och påverkar  utvecklingen i en liten stad någonstans i Sverige.

När jag nu lämnar ”mitt” Tranås United är det med ganska mycket stolthet (kanske t o m mer än vad som är tillåtet i det här landet, men det har nog aldrig bekymrat mig) men också med en hunger att få arbeta ännu mer med uppdrag, idéer och utmaningar som jag tidigare varit tvungen att tacka nej till.

Jag skrev ett tackbrev till alla som jag kom på, men risken är att jag missade några, så till er som jag kanske missade, ursäkta mig, här kommer det istället här på bloggen:

Hej,

Juni närmar sig juli och sommaren har aldrig varit vackrare. 
När vi nu på måndag skriver den första i sjunde avslutar jag ett nästan sjuårigt uppdrag på Tranås United. Det har varit en spännande och rolig resa som vi gjort tillsammans, förenade, för Tranås bästa. 

Och jag vill tacka alla er som bidragit med era kunskaper, tankar och engagemang. Jag har haft den stora förmånen att få träffa och lära känna många intressanta personer. Allt från bekantskaper som jag hoppas kunna odla även i framtiden till några som till och med blivit mina personliga vänner. Tack alla för att ni finns. 

Någon sa: ”Klipp dig och skaffa dig ett jobb” – vi får se hur det blir med håret, men nu på måndag börjar mitt nya arbete, eller snarare mina nya arbeten. För i det egna bolaget Linnefors Information AB kommer jag att arbeta med frågor som rör företags och organisationers utveckling med allt från marknadskommunikation, värdegrunds- och varumärkesutveckling till ledarskap och förändringsarbete. 

Men, jag kommer även fortsättningsvis vara bokningsbar som föreläsare, inspiratör och moderator. Jag har ju alltid haft ett gott öga till scenen och till hösten blir det dessutom lite krogshow igen. 

Mitt hjärta klappar givetvis lite extra för Tranås, och jag är därför särskilt glad och hedrad över de förfrågningar om uppdrag som jag redan fått från företag och organisationer i Tranås. Men det går bra att arbeta tillsammans med mig oavsett om man är verksam i Tranås eller på annan plats. Jag är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Hör av dig om du är intresserad så tar vi ett förutsättningslöst samtal om hur vi tillsammans kan utveckla din verksamhet. 

Än en gång tack, och jag önskar er alla en fortsatt härlig sommar. 

Med bästa hälsningar

Jan Holmbom
jho@linnefors.se 

LINNEFORS INFORMATION AB 
Linnefors 2 S-590 15 Boxholm, Sweden
mobile +46(0)7052-573 80
direct +46(0)142-573 80
www.linnefors.se
www.holmbomco.com
@janneholmbom