14 februari, 2019

Sopor i Nya FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Sopor! Så börjar premiären för Nya FREDAGSFRALLAN med programledarduon Janne Holmbom och Johanna Lind. I en värld där klimatångesten sprider snabbare än influensan vill vi slå ett slag för det som kan göra skillnad.

Gäster i studion är bland annat Emma Ross och Ann-Sofie Särenäs från Tranås kommun. De driver ett socialt projekt där hushåll i Tranås bland annat har fått anmäla sig via Facebook för att få sitt hushållsavfall kartlagt. Det här vill vi veta mer om! Så välkommen att lyssna på ett källsorterat program och ett samtal om vad vi alla kan göra för att skapa en ännu bättre värld. Det blir säkert också prat om gröna påsar och andra kassar. Eller så blir de som vanligt snack om något helt annat.

Nya FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 15 februari. Du lyssnar antingen vi FM-bandet 87,8 eller via nätet www.hitzfm.nu – Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.