10 juni, 2015

Säsongsavslutning i FREDAGSFRALLAN – ny podcast ute nu!

Av JanneHbom

sasongavslut_podcast_1000x450

Den här veckan i FREDAGSFRALLAN har vi politiken i studion och företagarna i örat. Tranås kommunalråd Anders Wilander i studion och Företagarnas regionchef i både Jönköpings och Östergötlands län Frida Boklund i luren. Det blir ett samtal om företagande och företagsamhet och om vikten av samverkan. Kanske blir det prat om vad som kommer krävas i både i nutid och framtid. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 juni. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 12/6 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 14/6 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben