30 januari, 2019

”Puckad” säsongspremiär av FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Dags för nedsläpp av en ny säsong av FREDAGSFRALLAN. Och vi går ut hårt och börjar direkt med powerplay. Gäster i studion är Kjell Pettersson, Håkan ”Kitten” Andersson och Anders Wilander. Välkända TAIF’are alla tre. Wilander må vara kommunstyrelsens ordförande till vardags men här håller han en helt annan klubba i handen. För nu ska vi snacka hockey.

Den 5 – 10 februari arrangerar nämligen Tranås en
5-nationsturnering i hockey för Team 17 i Stiga Arena.
I samband med firandet av Tranås 100 år har Svenska Ishockeyförbundet beslutat att förlägga denna prestigefyllda hockey-turnering till Tranås.

Under 6 dagar kommer det att genomföras 10 landskamper mellan de deltagande länderna USA, Finland, Ryssland, Tjeckien och Sverige. Det blir, som sagt, en hel del prat om ishockey rent allmänt men framförallt allt du behöver veta om 5-nationsturneringen. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 1 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 1/2 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 3/2 kl 10:00) Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben