24 augusti, 2017

Nedsläpp i FREDAGSFRALLAN – podden ute nu!

Av JanneHbom

Äntligen dags för säsongspremiär av FREDAGSFRALLAN. Vi börjar hösten direkt med nedsläpp i anfallszonen. Gäster är hockeylegenden Leif Boork, fantastiska damkronan och forwarden Erika Grahm och Tranås egna Gretzky, Kjell Pettersson. Det blir ett fulladdat program inför 4-nationsturneringen som går av stapeln 25 – 27 augusti i Tranås. Det lär bli en hel del prat om hockey och ledarskap men också om Erikas fantastiska comeback från förlamad till landslagsspelare. Med andra ord det blir som vanligt ett program fyllt med spänning, värme och hopp.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 25 augusti. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 25/8 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 27/8 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

 

NU LIGGER AVSNITTET UTE SOM PODCAST – DU KAN LYSSNA HÄR: