6 september, 2017

Kulturarv och Eva i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan fyller vi FREDAGSFRALLAN med kulturarv och Eva. För nu på söndag firas Kulturarvsdagen med kulturvandring och öppet hus på Svalhults gård i Adelöv. Gäst i studion är Eva Engström som tillsammans med sin sambo Thomas har genomför en omsorgsfull upprustning av den gamla gården. Det lär bli ett samtal om renovering och vedermödor, glädje och upptäckter eller så blir det som vanligt prat om något helt annat. Kulturarvsdagen är förresten en del av European Heritage Days – det mest firade gemensamma kulturevenemang som delas av Europas medborgare. Bara det är skäl nog att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 8 september. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 8/9 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 10/9 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben