10 februari, 2022

Kunskap om biologisk mångfald för våra barn i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

I dagarna skickar Tranås Energi ut boken Trädgårdsälvan Elin och vattenäventyret till målsmän för alla barn födda 2015 i Tranås kommun och Ydre kommun. En bok som på rim och med fantastiska illustrationer av bokens författare Annica Karlsson på ett lekfullt och kunskapsinspirerande sätt vill sprida kunskap om den biologiska mångfalden inte minst i och runt Svartån och Bulsjöån.

Gäster i studion för att berätta mer om detta unika samarbete mellan konst och kraft är Jennie Saxfeldt från Tranås Energi och författaren och illustratören Annica Karlsson.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 11 februari kl 7.

Du vet väl att alla tidigare avsnitt av FREDAGSFRALLAN finns på Spotify. Lyssna när du vill 

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.