24 april, 2014

Körsången är het!

Av JanneHbom

ollenilsson_uggla_600

[LINNEFORS 2014-04-24]  Att ta ton är melodin just nu. Och att dessutom göra det tillsammans med andra i kör är hetare än någonsin. Gäst i veckans FREDAGSFRALLAN är Olle Nilsson, dirigent för Sångarbröderna i Boxholm. Han är kulturpristagare och just nu fullt uppe i allt från vårsång, schlager och andra typer av ”schlag”. Vi försöker ta reda på varför körsång är bra och om alla kan sjunga. Det bli säkert också en hel del prat om musik överhuvudtaget och så tar vi kanske reda på om fogsvans är bättre än logdans. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 25 april.

Programmet sänds i radion FREDAG 25/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 27/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: