25 april, 2014

Ett sådant varumärke!

Av JanneHbom

JanneSignerar_600

[LINNEFORS 2014-04-25] Idag var jag på ett möte där intressanta diskussioner staplades på varandra. Kanske inte ett av världens mest strukturerade möten, men absolut ett av de där kreativa mötena som med idéer, infall, förslag och tankeväckande reflektioner och inspel fyller mig en med energi och möjligheter.

En av de saker som berördes var författaren som varumärke, Och det är helt klart att det råder en visst avstånd mellan bilden av den lidande konstnären och bilden av det levande varumärket. Det kanske rent av är så att i samma stund man börjar tänka marknad och strategier dör per definition konsten och konstnären. Det tål allt att grunnas på.

Det ideala vore kanske att man var tillbakadragen, satt på en filt långt från bruset och då och då yppade svår klokskap. 

Men för mig skulle det inte passa. Jag skulle snart känna träsmak och det skulle bli olidligt tyst eftersom jag inte är speciellt klok och eftersom jag njuter av att träffa folk. Dessutom skulle jag aldrig vilja byta ut kontakten med mina läsare och få chansen att träffa sådana som kan bli det.

Det är därför jag, nästan lite som ett barn inför julafton, ser farm emot morgondagens aktivitet på bokhandeln i Mjölby.

Hoppas du kommer. Jag skulle bli glad
Varma hälsningar / Varumärket 🙂

Blogg100 
#Blogg100 är en utmaning som går ut på att blogga varje dag, 100 dagar i rad.
Här kan du läsa mer om utmaningen Det här var blogginlägg 56 av 100.