16 april, 2015

Irländskt i FREDAGSFRALLAN – ny podcast ute nu

Av JanneHbom

header_irish

Vi har målat om hela radiostudion i grönaste grönt. I FREDAGSFRALLAN den här veckan blir det nämligen Irland och irländskt för hela slanten. I Boxholm boar Sångarbröderna för fullt inför IRISH’IN’BOX – fyra irländska PUB-kvällar med sång, glädje och lite upptåg. Vi lyssnar med Olle Nilsson, Sångarbrödernas dirigent som kan berätta mer. Det blir säkert också prat om öar, grönt och fyrklöver och kanske harpor. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.Men garanterat massor av irländsk musik.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 17 april. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 17/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 19/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: