27 februari, 2019

Hatten (kepsen) av för Wigénsgruppen i Nya FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Ett av Tranås landmärken är Wigénshuset. Huset, som planerades under många år, invigdes 1955 och var då en mycket genomtänkt, modern och påkostad byggnad. 

Gäst i veckans Nya FREDAGSFRALLAN hos programledarparet Janne Holmbom och Johanna Lind är Linus Quist från Wigénsgruppen – ett relativt nytt fastighetsbolag i Tranås som ägs av tranåsbor och som redan nu ligger bakom ett antal intressanta fastighets- och byggprojekt i Tranås.  

Det blir ett samtal om nya gruppbostäder, föreningskluster och fastighetsutveckling och kanske rent av stadsutveckling. Det blir säkert också prat om idéer och att göra skillnad och att göra det tillsammans. Eller… så blir det som vanligt snack om något helt annat.

Nya FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 1 mars. Du lyssnar antingen vi FM-bandet 97,8 eller via nätet www.hitzfm.nu – Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.