17 maj, 2017

Han som överlevde i FREDAGSFRALLAN – nu som pod

Av JanneHbom

”Missilen närmade sig passagerarplanet med enorm hastighet. Erik Lundbom hann inte ens bli rädd där han satt bekvämt tillbakalutad i sin fåtölj i ekonomiklass. Sedan blev allt svart. Nästa minne var att han föll. Han föll som han aldrig fallit förr, föll och föll. Så blev allt svart igen.”
I FREDAGSFRALLAN den här veckan blir det nog mer spännande än vanligt. Gäst i programmet är Stefan Andersson som debuterar som författare med spänningsromanen Han som överlevde. Stefan kommer från Boxholm och är till vardags en välkänd politiker i kommunen. Men den här timmen ska vi prata skrivande med bondpojken från Blåvik. Det blir ett samtal om författarskap och idéer som får liv på papper. Det blir säkert också prat om både missiler, ond bråd död och rent av naziguldet. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 19 maj. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 19/5 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 21/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: