25 september, 2014

FREDAGSFRALLAN säger omelett!

Av JanneHbom

erikhellq_600

[2014-09-25] Den här veckan är en välkänd Tranåsprofil gäst i FREDAGSFRALLAN. Möt Erik Hellquist, fotografen som satsar för fullt i nya lokaler mitt i Tranås. Det blir ett samtal om bildens betydelse och fotografens roll i en tid då nästan alla går omkring med en kamera i byxfickan. Säkert en hel del om både entreprenörskap och dårskap om världen bästa fotografi.

Men i och med att Erik också är nyss hemkommen från världens största fotomässa försöker vi också ta reda på vad som lurar runt hörnet. Oh så måste vi också ta reda på om man fortfarande säger omelett, och varför i så fall. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 26 september.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts.

 Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: