16 november, 2016

FREDAGSFRALLAN redan ”I Juletid”

Av JanneHbom

ijuletid_1000x450_pod

Den här veckan gästas FREDAGSFRALLAN av Helene Rydberg Larsson, primus motor när I Juletid kommer till Tranås. I Juletid är en konsertserie där den välkände trumpetaren Magnus Johansson och kapellmästaren från Dobidoo Marcus Ubeda in till ett stämningsfullt julfirande. I år med specielle gästen Christer Sjögren! På scenen i Brunnsparkskyrkan återfinns också lokala musiker och körsångare. Det här ska vi prata mer med Helene om. Det blir säkert ett samtal om sångarglädje och intensiva repetitioner. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 18 november. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 18/11 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 20/11 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: