24 november, 2016

Det doftar i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

falskapavar_1000x450_pod

I FREDAGSFRALLAN den här veckan kan man i radiostudion förnimma en svag doft av nybakade wienerbröd uppblandat med trycksvärta. Det är egentligen inte så konstigt. Gäst i programmet är Lena Nordenjack som just utkommit med sin debutroman Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd. En feelgoodbok som till stor del utspelar sig i gallerivärlden i Linköping. Det blir ett samtal om författardrömmar, om skrivandets process och hur gestalter kommer till liv på arket och kanske rent av tar över. Det blir säkert också prat om konst, färger och luktsinnet. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 25 november. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 25/11 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 27/11 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: