29 september, 2016

FREDAGSFRALLAN på Bokmässan i Göteborg

Av JanneHbom

bokbiblio_pod_1000x450

Den här gången sänder FREDAGSFRALLAN från Bok- och Bibliotek. Under fyra dagar träffas stora delar av bokbranschen i Göteborg. Här trängs författare och förläggare med läsare, kritiker och inte minst otaliga nasare. FREDAGSFRALLANs programledare Janne Holmbom vandrar runt och får till en och annan intervju. Barnboksförfattaren Katarina Genar, den evige Jan Myrdal, författaren av historiska romaner Göran Redin, professor emerita Bodil Jönsson och succéförfattaren Fredrik Backman är några av de som FREDAGSFRALLAN får sig en pratstund med.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 30 september. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 30/9 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 2/10 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: