11 november, 2021

En serieentreprenör gästar FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan har vi byggt om hela radiostudion till ett enda stort dansgolv fyllt med allt från tivoli och åkattraktioner till brasserier och lyxiga hotellsviter.

Det är sant, eller lyssna på veckans gäst entreprenören Calle Petrovic från Best Western Hotel Tranås Statt – mannen som har så många strängar på sin lyra.

Det blir ett samtal om företagande i allmänhet och i synnerhet hur man kan gå stärkt ur en pandemi trots att allt stängdes ned mer eller mindre över en natt.

Välkommen att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 november kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.