9 april, 2015

Det brinner i knutarna!

Av JanneHbom

tantaqvardethar_703x340

Med våren kommer bränderna. En ny eldningssäsong fylld med rykande löv, glödande grillar och ståtliga majbål. Hur ser vi till att det bara brinner där det ska brinna? Gäst i FREDAGSFRALLAN den här veckan är Bertil Fång, Räddningschef i Tranås och Ydre som berättar om vad vi ska tänka på för at få till en säker eldning. Det blir säkert också samtal om bränder i både i skog och mark, om brandvarnare och rökdykare. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 10 april. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 10/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 12/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: