23 februari, 2017

Det brinner i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Det brinner och plötsligt är kommunens IT-system på väg att slås ut. Det var precis det som hände i Tranås för ett par dagar sedan. Vad gör man? Hur rustade är vi? Den här veckan gästas FREDAGSFRALLAN av Kjell Pettersson, IT-chef på Tranås kommun och Bertil Fång, räddningschef i Tranås kommun. Det blir ett samtal om krisberedskap och vad som händer när träning och teori blir verklighet. Men också prat om det moderna samhällets sårbarhet och hur vi skapar trygghet och medvetenhet. Det sägs ju att kris är uppfinningarnas moder, stämmer det?

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 24 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 24/2 kl 07:00 (Repris söndag 26/2 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

pod! Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand