10 maj, 2017

Brukshundsklubben i FREDAGSFRALLAN – nu som pod

Av JanneHbom

Den här veckan handlar FREDAGSFRALLAN om hundar och hundmänniskor. I år är det 50 år sedan Tranås Brukshundsklubb bildades och vi passar på att kombinera jubileumsfirande med härligt hundsnack i studion. Gäster i veckans program är Thomas Brandt och Suss Hartvig från Tranås Brukshundsklubb. Det blir ett samtal om hundar och aktivt hundliv och inte minst hur man bygger en förening där alla känner sig välkomna. Säkert blir det också en hel del prat om hundraser, bruksprov, kloklippning och hundhår. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 12 maj. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

rogrammet sänds i radion FREDAG 12/5 kl 07:00 (Repris söndag 14/5 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: