23 maj, 2015

Boxteaterns Eurovision Song Contest redan avgjord

Av JanneHbom

erobox_1000x450

Ikväll är det final i Eurovision Song Contest. På Boxteatern hade vi vår egen Eurosvision Song Contest i onsdags. Efter lite mikrofonträning äntrade den ena artisten efter den andra scenen genom ett glitterdraperi i guld. Uppklädda och vackra. Publiken var helvild vid varje framförande. Applåder och leenden, glädje och värme fyllde hela NYGATAN9.  Det var ett av de där sällsynta tillfällena i livet då allt blir genuint och ärligt in till minsta andetag och som fyller en med livsglädje och energi som borde räcka en hel mansålder.

När sedan alla framfört sina bidrag var det dags att kora vinnare. I Boxteaterns Eurosvision Song Contest är det hur enkelt som helst. För här är ALLA vinnare. Varje gång.

För dig som undrar:
Boxteatern_72dpi_300x66Boxteatern är en teatergrupp inom Boxholms kommun som är öppen för deltagare med funktionshinder. Vi har valt namnet Boxteatern av flera skäl. Dels för att vi finns i Boxholm, dels för att det är teater som vi ska syssla med, men framförallt för att vi i vårt arbete vill visa att man kan komma långt genom att tänka utanför Boxen – att se varje deltagares möjligheter. Vi träffas en gång i veckan för att tillsammans upptäcka möjligheterna inom teaterns värld.