1 april, 2015

Banankontakt i radion – ny podcast ute nu

Av JanneHbom

fairbanan

På långfredagen är det rätt banankontakt som gäller i FREDAGSFRALLAN. Möt Li Törnblom och Lina Strannegård, två nyexaminerade Fairtrade-ambassadörer som vandrar 54 mil från Eskilstuna till Malmö iförda Fairtrade-banandräkter. Allt för att uppmärksamma och uppmuntra Fairtrade-arbetet i vårt avlånga land. Och nu är de i Tranås.

Det blir säkert ett samtal om både fin- och fulbananer om Fairtrade och skoskav. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 3 april. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 3/4 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 5/4 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben