27 januari, 2021

YH i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Förra veckan redovisade Myndigheten för Yrkeshögskolan vilka nya YH-utbildningar som blivit beviljade i landet. Jönköpings län fick 27 stycken! Detta är fantastiska möjligheter för oss invånare att ta steget vidare i karriären och för näringslivet som ständigt är på jakt efter ny kompetens.

TUC Sweden, med säte i Tranås, är en av landets största aktörer och givetvis fick de några nytillskott till sitt utbildningsutbud. Exakt vilka får du veta på fredag när affärsutvecklare Nina Andersson gästar FREDAGSFRALLAN.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 29 januari kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.