2 december, 2020

Tranås nytänkare 2020 till FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

I slutet av året utser Science Park Årets Nytänkare i länets kommuner. Torsdagen den 3 december får vi veta vem som tilldelas det ärofyllda priset i Tranås kommun. Dagen efter gästar personen FREDAGSFRALLAN. Vi ska självfallet fira hen på allra bästa sätt och ta reda på vad som ligger bakom juryns utmärkelse. Vem det är, vet vi inte ens själva och vi är galet nyfikna. Priset syftar till att främja och uppmuntra nytänkare och entreprenörskap, samt lyfta fram förebilder som genom sitt arbete inspirerar andra att tänka stort.

Missa inte FREDAGSFRALLAN den 4 december då vi får träffa Årets Nytänkare i Tranås kommun.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 4 december kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.