5 april, 2024

Tranås 100 år igen! i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan får FREDAGSFRALLAN besök av Jan G. Franzén, välkänd fotograf och filmmakare från Tranås. Men det är tydligt att karln har inte bara huvudet fullt av bilder utan under åren har det dessutom komponerats och musicerats en hel del.
Under Tranås 100-årsjubileum 2019 fick kören Sound68 möjlighet till uruppförande av Franzéns musik. Det blev stor succé. Så pass stor att man nu är tillbaka, den här gången på Plan B, och bjuder in till två helkvällar i mitten på april. I FREDAGSFRALLAN nu på fredag den 5 april dyker vi ner i musik och skaparprocess. Och bjuder på en och annan nyhet rent av, eller?

Välkommen att lyssna!

FREDAGSFRALLAN – Live från studion i Tranås på fredagsmorgnarna med programledarna Janne Holmbom och Johanna Lind. En hel timme mellan 07:00 och 08:00 bjuds det på spaningar, upptåg och gäster.

Starta din morgon med FREDAGSFRALLAN på Radio Hitz-FM Sommenbygd så är du både förberedd och peppad att möta dagen, helgen och framtiden.

Så bor du nära ratta in 97,8 på FM-bandet. Bor du lite längre bort eller rent av på en annan kontinent lyssnar du lika lätt på FREDAGSFRALLAN via hitzfm.nu

Dessutom kan du lyssna igen på alla program i efterhand som podcast på Spotify.

Lyssna när du vill: