23 november, 2017

TellUs & Cornelis i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

I veckans FREDAGSFRALLAN pratar vi med Johan Hagesund, en av arrangörerna TellUs bok- & berättarmässa i Linköping. Lördagen den 2 december är det åter igen dags för denna berättarfest på Linköpings stadsbibliotek. Johan ger oss handfasta tips på vilka programpunkter vi inte får missa och berättar lite om några av de fler än 80 utställare som också kommer att vara på plats under mässdagen.
Inte nog med det. Vi passar också på att uppmärksamma nästa veckas premiären av SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR… på NYGATAN9 i Boxholm. Dessutom blir det säkert snack om en hel del annat. Och faktiskt en hel del musik. Bara det är skäl nog att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 8 september. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 824/11 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 26/11 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben