26 maj, 2023

Ta fram cykeln och rädda Sommen Runt!

Av JanneHbom

Eldsjälen Boo Nordin besöker FREDAGSFRALLAN

Nu på lördag är det dag för cykeltävlingen SOMMEN RUNT. En tradition sedan 1967, men nu viker deltagandet och det finns en risk att tävlingen helt enkelt läggs ned och att årets SOMMEN RUNT är det sista.

Boo Nordin kommer till studion och berättar om arbetet med loppet och varför du kanske rent av ska pumpa däcken på din gamla Monark och kasta dig ut i tramphavet nu på lördag. För det är nog precis det som krävs för att se till att SOMMEN RUNT kommer finnas kvar.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 26 maj kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.