3 februari, 2016

T som i Tranås T som i Tåg

Av JanneHbom

ff_202160205_podcast_1000x450

Tranås år på allas läppar just nu. Staden är kanske den största vinnaren i förhandlingen om en ny generation järnväg och annan infrastruktur för fler bostäder, en bättre arbetsmarknad och ett hållbart resande. I veckans FREDAGSFRALLAN berättar Tranås kommunchef Roger Westman och Tranås kommunalråd Anders Wilander om arbetet som ledde fram till att Tranås är tänkt som station längs med Sveriges första höghastighetsjärnväg. Men vi tar också reda på vad som kommer att krävas och vad det kommer att innebära på både kort och lång sikt. Välkommen att lyssna. Nu går tåget.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 5 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 5/2 kl 07:00 (Repris SÖNDAG 7/2 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: