19 april, 2016

STILITS.SE – där bokdrömmar blir verklighet

Av JanneHbom

stilits_1000x450

Det sägs att alla människor har en historia att berätta. Och det skrivs allt mer runt om i vårt land. Fler och fler människor har också intresset för skrivande och berättande gemensamt. Men för de flesta slutar bokdrömmarna i byrålådan. Det vill vi ändra på. Därför startar vi STILITS.SE – där bokdrömmar blir verklighet.

Jag och Karin driver bokförlaget Linnefors Förlag. Vi är ett litet förlag med en begränsad utgivning, men vi har blivit helt överväldigade av den mängd manus som vi får skickade till oss. Vi läser allt, men måste i de allra flesta fall tacka nej. Det är aldrig roligt att behöva nobba någon. Visst, ibland gör vi det för att vi tycker att manuset inte håller. Ibland för att det inte passar in men oftast för att vår ordinarie utgivning är fulltecknad.

Med STILITS.SE vill vi istället för att refusera erbjuda en annan väg framåt. På STILITS.SE kan skribenten i lugn och ro läsa om hela processen, direkt se priser och få tips på och information om hur man gör verklighet av sina bokdrömmar. Här kan man själv avgöra hur mycket man är villig att satsa på sitt eget bokprojekt. Kanske kan STILITS.SE bidra till att en mormors livsberättelse blir en bok till kommande släktled eller rent av se till att en hel läsarvärld får stifta bekantskap med en romanhjälte som tills nu legat och tryckt i en byrålåda. För ni vet ju hur det är –  I bokens värld är ju allt möjligt.

Läs mer på www.stilits.se
G
illa oss på Facebook»