3 februari, 2015

Smålands bästa i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

fralla_aretsidrottskommun_podcastutenu

[2015-02-03] I FREDAGSFRALLAN den här veckan uppmärksammar vi att Tranås utnämnts till Årets Idrottskommun 2014 i Småland. Gäster i studion är Eva Hanzen, Kultur- och Fritidschef i Tranås och Frida Gårdmo, ordförande i kommunens Kultur- och Fritidsnämnd. Vi firar utmärkelsen samtidigt som vi försöker ta reda på framgångsreceptet. Det blir säkert ett samtal om allt från måldokument till verklig verkstad, om föreningsliv, driftformer och envishet. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 6 februari. Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand.

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: