14 september, 2023

Skogen, krogen och tidningen i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Den här veckan ska vi ut i skogen, gå på ”krogen” och fundera på vad som händer med demokratin när morgontidningen inte når landsbygden. Det är dags för skogsdagar och i studion gästas vi av Erik från Boxholms Bryggeri. Dessutom så pratar vi med Åsa BrageÖstgötatidningen om vad som händer när tidningen inte längre kan nå sina läsare. Bara för att nämna lite av innehållet den här veckan. Men vi firar också mormorsrutan, tar en sväng till Sveriges snabbaste kommun när det gäller bygglov och dessutom några tankar om elmarknaden.

Det är FREDAGSFRALLAN den här veckan. Välkommen att lyssna kl 0700 fredag den 15 september!

FREDAGSFRALLAN – Live från studion i Tranås på fredagsmorgnarna med programledarna Janne Holmbom och Johanna Lind. En hel timme mellan 07:00 och 08:00 bjuds det på spaningar, upptåg och gäster.

Starta din morgon med FREDAGSFRALLAN på Radio Hitz-FM Sommenbygd så är du både förberedd och peppad att möta dagen, helgen och framtiden.

Så bor du nära ratta in 97,8 på FM-bandet. Bor du lite längre bort eller rent av på en annan kontinent lyssnar du lika lätt på FREDAGSFRALLAN via hitzfm.nu

Dessutom kan du lyssna igen på alla sända program i efterhand som podcast på Spotify.

Lyssna när du vill: