20 januari, 2021

Säsongspremiär för FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

Kultur och fritid smyger igång!

Nu (äntligen) öppnar kommunens utomhusanläggningar upp för ungdomsidrott. Även Stadsbiblioteket ska försiktigt släppa in invånare igen, vilket många glädjas åt.

På fredag är det säsongspremiär av FREDAGSFRALLAN och årets första gäst är Eva Hanzén, kultur-och fritidschef i Tranås kommun. Hur går tankarna kring de nya lättare restriktionerna, vilka lärdomar har tagits under det gångna året? Och framför allt vad kan vi tranåsbor se fram emot när allt blir som vanligt igen. OM det blir som vanligt?!

Välkomna att lyssna på årets första avsnitt av FREDAGSFRALLAN!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom och Johanna Lind som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 22 januari kl 7.

Programmen finns också tillgängliga som podcasts i efterhand. Musiken i podden är förkortad av upphovsrättsliga skäl.