22 december, 2016

Säsongsavslutning och julspecial i FREDAGSFRALLAN

Av JanneHbom

ff_jul_pod_1000x450

Så här dan före dopparedagen passar vi på att ha säsongsavslutning i FREDAGSFRALLAN. Programledaren Janne Holmbom tar med sig sin morsa Marianne in i radiostudion för ett samtal om julen. Förr och nu. Det blir säkert prat om gamla traditioner, om minnen och inte minst tomtar vi mött under åren. Både på julafton och andra dagar. Vi tar också hjälp av vår utrikeskorrespondent Anders Jacobsson för att höra hur det står till i den stora världen. Det blir med andra ord precis som vanligt och helt annorlunda. Välkommen att lyssna!

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg.

FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 – 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 – 11. Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 23 december. Programmen finns också tillgängliga som podcast i efterhand.

Programmet sänds i radion FREDAG 23/12 kl 07:00 (Repris Juldagen 25/12 kl 10:00)
Nås du inte av radiovågorna kan du lyssna direkt via webben

Här kan du lyssna eller ladda ned programmet i efterhand: